Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un taller vivencial tanca dimecres el cicle de xerrades “Cercle obert en educació”

La mestra Arantxa Palanca conduirà a l’escola Circell de Moja el taller “Si tu et mous, tot es mou!”

dimecres 06 abril 2016

A partir de les 6 de la tarda de dimecres de la setmana que ve, el gimnàs de l’escola Circell de Moja acollirà  la tercera i darrera de les sessions del cicle gratuït de xerrades per a les famílies “Cercle obert en educació”, organitzat per l’AMPA de l’escola. En aquesta ocasió, la mestra Arantxa Palanca conduirà un taller vivencial que porta per títol “Si tu et mous, tot es mou!”. Tal i com explicava la presidenta de l’AMPA de l’escola Circell, Eva Torralba, l’activitat que tanca el cicle és una proposta pràctica després d’haver-se fet una primera sessió per a plantejar la relació entre escola i famílies i una segona centrada en eines per millorar les relacions entre pares i fills. En quest cas la proposta és la de plantejar-se noves mirades per a millorar l’apropament als fills.(àudio)

Arantxa Palanca  és pedagoga sistèmica i la seva especialitat és la d’estimular” els processos cap a l’alliberament de l’ésser i del desplegament del potencial intern i creatiu”. Una idea central que es preveu tractar en el taller, tal i com es suggereix al títol de l’activitat, és que “si un es mou genera conseqüències i canvis al seu entorn”.(àudio)

Després de les dues sessions fetes, des de l’AMPA s’ha fet una valoració positiva del cicle. Un dels aspectes més positius és que s’ha comptat amb l’interès de moltes famílies, incloent a forces que no porten els seus infants a l’escola Circell.(àudio)

Com és habitual, per tal de facilitar al màxim l’assistència, s’ofereix un servei gratuït de monitoratge. Caldrà inscripció prèvia al correu ampaescoalacircell@gmail.com.

Escolta l'entrevista a Eva Torralba, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions