Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un tast de vins i caves, novetat de la Festa del Most de Sant Miquel

Els actes es fan entre aquest dissabte a la nit i durant el diumenge, incloent el dinar de germanor amb escudella
Després del dinar hi haurà bingo
Després del dinar hi haurà bingo

divendres 16 novembre 2012

 

La introducció d’una sessió de tast de vins és la principal novetat de la Festa del Most de Sant Miquel d’Olèrdola, que s’ha programat per aquest dissabte i diumenge. El tast de vins es farà el diumenge al matí, però abans tocarà viure al local Rossend Montané una representació de teatre. Serà aquest dissabte, a les 10 de la nit, amb l'escenificació de “Negroni de Ginebra”, obra de Maria Antònia Oliver que representaran el grup Llavor d’Art del Pla del Penedès. La funció és organitzada pel grup de teatre l'Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola, amb la col·laboració de la Societat La Lleialtat i de l’Ajuntament d’Olèrdola, i s’inclou dins del programa de la 22a edició de la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Diumenge, el primer dels actes serà esportiu. A la plaça de l’Església s’ha previst la disputa d’un partit de futbol-sala que enfrontarà a solters contra casats, a les 10 del matí. A dos quarts d’una, al soterrani del Local Rossend Montané, Mar Alzina conduirà aquesta sessió de tats de vins i caves que s’incorpora com a novetat a la Festa del Most de Sant Miquel. La presidenta de la Societat La Lleialtat, Maria Montané, recordava que el propòsit és el de difondre els vins i caves del municipi.(àudio)

A dos quarts de tres de la tarda, al local Rossend Montané, se servirà el dinar de germanor, a base d’escudella, xai, botifarra i cansalada a la brasa. La previsió és la de poder comptar amb l'assistència d'un centenar de persones, que podran degustar un àpat que ja s’ha fet característic per la Festa del Most a Sant Miquel, amb l’escudella i carn a la brasa, tal i com explicava Maria Montané. (àudio)

A la sobretaula, els assistents podran jugar partides de bingo. Els actes d’aquesta festa del Most de Sant Miquel d’Olèrdola els organitza La Societat La Lleialtat, amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

 

Document Actions