Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una àmplia majoria d’entitats confirma assistència a la sessió formativa dedicada a subvencions

La xerrada la convoca l’Ajuntament d’Olèrdola i tindrà lloc aquest dissabte, al Local Nou de Moja, a les 11 h

divendres 11 desembre 2015

Oferir una sessió formativa dedicada a com presentar i justificar subvencions responia a una necessitat real del teixit associatiu d’Olèrdola. Així ha quedat ben palès amb l’elevada resposta que ha obtingut la convocatòria d’una jornada informativa sobre aquesta matèria concreta,  organitzada per l’Ajuntament d’Olèrdola per aquest dissabte a les 11 del matí, al Local Nou de Moja. I és que una àmplia majoria d’entitats ja han confirmat que hi assistiren, amb més d’un representant. La tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, indica que han anunciat la seva assistència el 70% de les entitats.(àudio)

La sessió està dedicada a exposar com presentar i justificar una subvenció. Els experts que conduiran la sessió coneixen el cas concret d’Olèrdola i adaptaran la sessió a la realitat que tenen les entitats del municipi.(àudio)

Xerrades com les convocades aquest dissabte expressen el decidit suport que ofereix l’Ajuntament d’Olèrdola a les entitats del municipi i la voluntat de continuar-lo prestant i aprofundint, no només en l’àmbit econòmic.(àudio)

Mulinari també recordava que la sessió formativa es convoca per “reforçar conceptes” i facilitar la feina a les entitats.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions