Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una animada festa de cloenda tancava divendres a l’escola Rossend Montané el Casal d’Estiu d’Olèrdola 2022

Sumant les seus de Moja i de Sant Pere, el Casal ha comptat amb la participació de 120 infants i joves

dilluns 01 agost 2022

 Una festa “Talent show” al gimnàs de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta servia per tancar divendres al matí l’edició d’aquest 2022 del Casal d’Estiu d’Olèrdola. Organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, en aquesta edició el Casal ha tingut un nivell de participació similar als anys anteriors a la pandèmia. Així ho explicava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola un dels coordinadors del Casal d’Estiu d’Olèrdola, Aleix Rodríguez, responsable de la seu del Casal que s’ha fet a l’escola Circell de Moja. Rodríguez també assenyalava que l’onada de calor i les restriccions per fer activitats a l’exterior havien condicionat alguna de les propostes planificades.(àudio)

Els infants i joves de les dues seus d’Olèrdola del Casal d’Estiu( la de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta i la de l’escola Circell), han compartit sortides com l’acampada de la penúltima setmana, la festa del darrer dia o bé anar a la piscina de Sant Cugat Sesgarrigues.(àudio)

Tenint en compte que no tots els infants i joves participen en el Casal durant totes les setmanes d’activitat, han estat prop de 120 les persones inscrites que han gaudit de les activitats.(àudio)

Aquest 2022 també s’ha vist reforçada l’aposta pel Casal Jove, que s’ha realitzat durant quatre setmanes. En una valoració feta per les mateixes persones participants, ja s’apunta que l’any que ve hi tornarà a haver-hi aquesta programació pensada per a joves de 1r a 4t d’ESO, realitzada a l’escola Circell de Moja.

Escolta l’entrevista a Aleix Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions