Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una campanya de detecció de fuites localitza una trentena de pèrdues en la xarxa d’aigua d’Olèrdola

Els treballs s’han realitzat als sectors de Sant Miquel i de Sant Pere Molanta. Les pèrdues s’han anat resolent aquests dies

dimecres 31 gener 2024

 

Donant continuïtat als treballs de seguiment i millora de la xarxa d’aigua del municipi que es realitzen de forma sostinguda des de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquests darrers dies una empresa externa ha fet una campanya de detecció de fuites als sectors de Sant Miquel d’Olèrdola i de Sant Pere Molanta. Tal i com ha confirmat Pau Ortínez, cap d’explotació de GIACSA,  aquesta campanya ha permès localitzar una trentena de fuites presents en aquests dos sectors. La majoria, fins a 20, al sector de Sant Pere Molanta. D’aquestes 20 fuites localitzades, la meitat corresponien al polígon de Sant Pere Molanta.

Pau Ortínez explicava que aquesta campanya de detecció s’ha centrat en Sant Pere Molanta perquè en aquest sector és on es produeixen el 50% del total de les pèrdues del municipi. Al sector de Sant Miquel, incloent Viladellops i el Sant Sepulcre, és on es registra la taxa de rendiment més baix.(àudio)

GIACSA ja ha anat resolent durant aquesta setmana aquestes pèrdues, amb l’objectiu de millorar el rendiment i reduir el nombre de pèrdues. (àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola està avaluant diferents línies d’actuació per sol·licitar properament ajuts que permetin millorar el rendiment del conjunt dels 75 quilòmetres de xarxa d’aigua que té el municipi.

Document Actions