Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de llars milloren la connexió a internet gràcies a la xarxa municipal d’antenes wi-fi

Per l’Ajuntament, les dades evidencien que la millora del servei era una necessitat
L'Ajuntament va convocar xerrades per exposar el servei
L'Ajuntament va convocar xerrades per exposar el servei

dimarts 31 desembre 2013

Pocs mesos després de la seva entrada en funcionament, la xarxa municipal d’antenes wi-fi ja ha permès que un centenar de llars d’Olèrdola milloressin la seva connexió a internet. L’empresa que ofereix el servei d’internet i telefonia sense fils a Olèrdola, aprofitant la xarxa municipal d’antenes, és Wifi Penedès. La companyia ha confirmat que des de finals d’abril i fins aquest desembre han estat 93 les llars que han contractat els seus serveis.

El regidor de TIC de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, valorava que el balanç era molt satisfactori i destacava que el servei s’estava prestant sense haver rebut queixes per part dels usuaris.(àudio)

Serramià assenyala que molts veïns s’estan decidint pel wi-fi després de veure la millora de prestacions que rebien altres veïns.(àudio)

Per orografia, els dos nuclis del municipi on no arriba la cobertura de la xarxa d’antenes wi-fi són Viladellops i Can Trabal. Amb l’Ajuntament d’Olivella es mantenen converses per a instal·lar en aquest terme municipal una antena que garantís la cobertura a Can Trabal. Serramià confia que en breu es podrà donar una solució satisfactòria.(àudio)

Des de Wifi Penedès s’ofereixen tres modalitats d’accés a internet als veïns. Una connexió bàsica, anomenada proxy; una altra d’estàndard a una velocitat de 3 megas; i una de més avançada, a 6 megas de velocitat. Els preus són ,respectivament, de 8’5, 15 i 20 euros al mes, més iva. També s’ofereix telefonia fixa a un preu de 7 euros i amb 1.000 minuts de trucades estatals al mes.Tots els detalls es poden obtenir als telèfons 93 897 52 22 o 695 760 926.


Document Actions