Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena d’assistents permeten fer un complet diorama de clicks de Playmobil a Olèrdola

L’activitat va reunir a un públic familiar, aquest diumenge al matí, al castell d’Olèrdola

dilluns 27 gener 2014

Els clicks tenen una àmplia parròquia. Bona mostra d’això va ser l’èxit de convocatòria de l’activitat que es proposava diumenge al matí, a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia. Es demanava que es portessin clicks de Playmobil, amb els seus complements, per a elaborar un diorama ambientat en l’època medieval. A la crida hi van respondre una cinquantena de persones que van fer possible l’elaboració d’un complet diorama. L’activitat s’inscrivia dins de l’exposició “Playstories. Juga i aprèn amb els clicks”, que es pot veure fins aquest dissabte al castell d’Olèrdola.

Anna Garrido, tècnica de difusió del Museu d’Arqueologia de Catalunya, ens destacava que en l’activitat hi havia participat persones de totes les edats.(àudio)Clicks2.JPG

El temps va acompanyar i el diorama es va poder muntar a l’exterior de l’Aula Taller del jaciment. Un cop muntada l’escena, el diorama es va desmuntar al migdia. Davant la positiva resposta no es descarta que en un futur es faci una exposició amb els diorames que puguin fer els aficionats als clicks .(àudio)

La crida aquest diumenge buscava poder fer un diorama medieval. Algunes peces d’altres èpoques es van poder adaptar per escenes que recollien els treballs d’una campanya arqueològica.(àudio)

L’exposició “Playstories. Juga i aprèn amb els clicks” està instal·lada fins aquest dissabte 1 de febrer a la sala d’exposicions temporals de la seu del Museu i es pot veure, de dimarts a divendres, en horari de 10 a 14 h i de 15 a 18h. El dissabte, l’horari d’obertura és de 10 a 16h. La mostra s’instal.larà a Roda de Ter del 24 de març al 3 de maig i després es desplaçarà a Cerdanyola del Vallès, a partir del 15 de maig. Per més informació es pot consultar la web arqueoxarxa.cat.

Escolta l'entrevista a Anna Garrido, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions