Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de persones ja han confirmat la seva participació en les visites al Sant Sepulcre

Les visites les organitza la regidoria de patrimoni de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest diumenge al matí

dijous 11 maig 2017

Una cinquantena de persones ja han formalitzat la seva inscripció per participar, aquest diumenge al matí, en les visites guiades gratuïtes al Sant Sepulcre. Es tracta de la tercera vegada en 2 anys que l' Ajuntament d’Olèrdola organitza visites en aquesta joia del patrimoni penedesenc. El temple està situat prop del poble de Sant Miquel d’Olèrdola, és de propietat privada i habitualment resta tancat al públic.

Sota el guiatge de l’empresa especialitzada Tríade, s’han establert  tres torns de visita gratuïta: a les 10.30 , 11.30 i a les 12,30 h., per facilitar al màxim que els veïns i visitants del municipi coneguin aquest element patrimonial únic.

El Sant Sepulcre és l´unica església romànica de planta circular del Penedès. El temple va ser  la seu d´un Priorat de canonges del Sant Sepulcre fins el segle XV i el 1954 es descobriren unes pintures romàniques del segle XI, sobre el judici final. És un Bé Cultural d’Interès Nacional declarat Monument històrico-Artístic.

Per participar en les viistes s' ha de fer la inscripció a través de l’adreça de correu electrònic olerdola@olerdola.cat o  bé al telèfon de l´Ajuntament, el 938903502. Les places són limitades i es prega puntualitat.

Document Actions