Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de persones participen en la jornada de sensibilització “Cuidem el medi ambient”

L’Ateneu Mogenc i l’AMPA anuncien la seva voluntat de donar continuïtat a la jornada

dilluns 07 juny 2021

Les dues entitats organitzadores de la jornada “Cuidem el medi ambient”, l’AMPA de l’escola Circell i l’Ateneu Mogenc “Fem poble”, han traslladat una primera valoració positiva de la realització dissabte d’aquesta primera experiència que compartien d’organització d’activitats de caràcter ecològic coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

Una cinquantena  de persones van passar pels diferents tallers i activitats proposades. El taller de caixes niu i el de plantes, junt amb els jocs, van ser les propostes que més èxit van tenir.

La jornada també incorporava una convocatòria per netejar l’entorn. Aquesta actuació de neteja va centrar-se en l’espai més proper a la pista poliesportiva i a Els Pins, que era on estaven muntades les activitats. Els organitzadors destaquen que van tenir “l’agradable sorpresa” que no van haver de recollir masses deixalles. Les dues entitats confien que de “mica en mica la gent es conscienciï de la importància de mantenir nets els espais naturals”.
Els organitzadors ja avancen que “segurament” la de dissabte era la primera jornada de moltes, “doncs la valorem positivament i tindrà continuïtat”.

 

 

Document Actions