Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una excursió a Montserrat inicia el calendari de sortides del Casal d’Avis de Moja aquest 2015

Del 31 de maig al 6 de juny han programat una excursió a Cantàbria i el País Basc

dijous 12 febrer 2015

Seguint la tradició, el Casal d’Avis de Moja comença amb una excursió a Montserrat el seu calendari de sortides anuals. Aquesta primera excursió que el Casal organitza el 2015 s’ha previst pel proper dissabte 28 de febrer, amb inici des de Moja a les 9 del matí. Isabel Giménez, responsable d’excursions del Casal d’Avis, indicava que respecte altres anys la novetat és que s’esmorza i dina a Monistrol de Montserrat  i s’accedirà a Montserrat en funicular.(àudio)

El preu per persona és de 38 euros i les inscripcions es poden fer fins aquest dijous, al Casal d’Avis. Pel mes de març ja han planificat una excursió a Angelesola, per a fer una cargolada. Amb sortides com aquestes responen a una demanda d’activitats que tenen les persones grans de Moja.(àudio)

El calendari d’excursions es va aprovar en la darrera assemblea de socis de l’entitat, celebrada el passat 31 de gener. Cal destacar que per aquest  2015 mantenen una excursió llarga. Serà de 5 nits i 6 dies, del 31 de maig al 6 de juny, per a visitar Cantàbria i el País Basc.(àudio)

Per a més informació de les excursions o inscripcions, les persones interessades poden adreçar-se al Casal d’Avis, les tardes de dilluns a divendres, en horari de 5 a 7, o bé trucar al telèfon 93 890 32 72 i demanar per Isabel.

Document Actions