Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una exposició oferta per Festa Major deixa constància de la diversitat i qualitat de l’AFM

Trenta socis de l’entitat seleccionaven una de les seves fotografies per mostrar a l’exposició
Ignasi Blanca i Ignasi Pellisa
Ignasi Blanca i Ignasi Pellisa

dimarts 28 juliol 2015

 

Per quart any consecutiu, l’Associació Fotogràfica de Moja(AFM) ha ofert una exposició durant els dies principals de la Festa Major del poble. La mostra s’obria divendres a la tarda i restava oberta al bar del Local Nou fins aquest diumenge a la nit. L’exposició deixava constància de la diversitat i qualitat que acull l’entitat. Trenta socis de l’AFM triaven una de les seves fotografies per aportar a la mostra. El resultat va ser una gran varietat temàtica i de tècniques, tal i com destacaven el president i vicepresident de l’AFM, Ignasi Blanca i Ignasi Pellisa.(àudio)

Ignasi Pellisa ens feia notar que entre la seixantena de socis de l’entitat hi ha encara vergonya a l’hora de mostrar la seva obra en públic. Això ha estat un dels factors que ha comportat que aquest any hagués calgut ser més insistent perquè es cedissin les fotografie.(àudio)

L’entitat es planteja aquesta exposició com un estímul i un premi pels socis. Ignasi Blanca indica que l’exposició es podrà veure al local de l’Associació de Veïns de Sant Julià de Vilafranca i estan oberts a que s’exposi a altres localitats.(àudio)

L’AFM programa activitats continuades de formació pels seus socis i en els propers mesos es planteja poder organitzar un taller conduït per algun fotògraf professional reconegut.

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca i Ignasi Pellisa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions