Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una modificació de pressupost permetrà a l’Ajuntament amortitzar anticipadament 260.000 € de crèdit

L’administració electrònica i el suport al dret a decidir, altres temes inclosos en el ple de dilluns
Imatge del darrer ple, el 15 d'abril
Imatge del darrer ple, el 15 d'abril

divendres 27 setembre 2013

Dilluns, a un quart de 9 del vespre, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. La sessió inclou la presa de coneixement de la renúncia al càrrec de regidor d’Artur Santacana. Altres punts suposaran l’aprovació provisional de manuals d’actuació per emergències en espais públics. També es procedirà a donar compte de la xifra oficial de població del padró d’habitants d’Olèrdola, en data 1 de gener, així com l’aprovació de les festes locals del municipi d’Olèrdola per l’any 2014.

Dins de l’àrea d’hisenda, es donarà compte de l’informe trimestral de tresoreria i intervenció. També es preveu aprovar el compte general de l’any 2012. Un dels acords destacats del ple serà una modificació de pressupost, per valor de 290.000 euros, dels quals 260.000 es dedicaran a l’amortització anticipada de crèdit.

En el ple d’aquest dilluns també es preveu el reconeixement extrajudicial de crèdits. Altres punts inclosos en l’ordre del dia són l’aprovació del mapa de capacitat acústica i donar llum verda a l’ordenança municipal reguladora de l’administració electrònica. En l’apartat de mocions se’n presenten dues. Una de CiU, sobre l’exercici de la sobirania fiscal. I l’altra d’ApO-PM en suport al Pacte Nacional pel dret a decidir. Abans del torn d’informacions de les diferents regidories i del preceptiu apartat de precs i preguntes, es preveu donar a conèixer la renúncia d’Artur Santacana i sol·licitar a la Junta Electoral les acreditacions perquè Juanma Samblás pugui prendre possessió com a nou regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Consulta la convocatòria del ple clicant aquí

 

Document Actions