Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quarantena de nens i nenes participen en l’aeròbic extraescolar

Les gimnastes que participen en competicions es preparen intensament per millorar resultats
L'Aeròbic prepara amb intensitat la participació en competicions
L'Aeròbic prepara amb intensitat la participació en competicions

dijous 27 setembre 2012

 

Des de la setmana passada ja estan en marxa les sessions de gimnàstica aeròbica extraescolar. Es fan els dimarts i els dijous, al gimnàs de l’escola Circell, i s’organitzen en dos grups. De dos quarts de 5 a les 6 de la tarda s’han fixat les sessions del grup de p3 a p5, mentre que de tres quarts de 6 a un quart de 8, fan l’activitat les nenes i nens de 6 fins a 9 anys.

A més  d’aquesta activitat extraescolar, el club també està preparant amb intensitat a les gimnastes que participen en competicions, tal i com ens recorda Ruth Cerezuela, entrenadora del club. (àudio)

Del grup de petits de l’activitat de pregimnàstica hi participen una vintena d’infants,  xifra també similar a les inscripcions del grup de mitjans. De les 40 inscripcions 6 corresponen a nens i la resta a nenes. Ruth Cerezuela destaca que la preparació de les gimnastes que participen en competicions inclou una sessió el dilluns per preparar coreografia,  al Centre Cívic La Xarxa, així com les sessions físiques de dimarts i dijous i la preparació dels dissabtes. (àudio)

Aquest any el club s’ha fixat com a objectiu millorar els bons resultats obtinguts en els campionats d’Espanya de la temporada passada. (àudio)

Entre els resultats cal destacar la setena posició d’Anna Jimenez, en categoria absoluta en n7. La parella Laia Vallés i Olga Surià van ser quartes i Marta Sala i Anna Carrasco van proclamar-se guanyadores de la seva categoria.

Per obtenir més informació o provar l’aeròbic, només cal desplaçar-se els dimarts  i els dijous a la tarda al gimnàs de l’escola Circell de Moja. Les activitats del club també es poden consultar a la seva web.

 

Document Actions