Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quarantena de persones d’Olèrdola han participat a Santa Perpètua de Mogoda en la segona caminada del cicle “A cent cap els 100!”

La propera caminada serà a Tona el 21 de febrer i el 14 de març tocarà el torn a Olèrdola

dijous 25 gener 2024

 

Aquest dimecres una quarantena de persones d’Olèrdola han participat a Santa Perpètua de Mogoda en la segona caminada d’aquesta temporada del cicle “A cent cap els 100.La participació d’Olèrdola la formaven veïns i veïnes de   Sant Miquel, Moja, Sant Pere Molanta i Can Trabal. Entre les veïnes del municipi que han fet l’activitat hi havia l’alcaldessa, Fina Mascaró.

El cicle és promogut per la Diputació de Barcelona, amb el suport dels ajuntaments participants, i té  l’objectiu de fomentar l’activitat física i donar a conèixer l’entorn natural de la demarcació de Barcelona.

Es tracta de caminades per diferents municipis de la província, adreçades a persones de més de 60 anys, sense excessives limitacions físiques i acostumades a la realització d’activitat física regular.

Aquest curs Olèrdola comparteix grup de caminades amb Caldes de Montbui. Santa Perpètua de Mogoda i Tona. Després de la sortida d’aquest dimecres, la propera caminada es farà   el 21 de febrer a Tona i el 14 de març a Olèrdola. La cloenda del cicle s’ha programat, en un acte conjunt de tots els grups de passejades, el 3 de maig a les Franqueses del Vallès.

Document Actions