Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quarantena de persones participaven dissabte a Sant Miquel en un dinàmic taller dedicat als ratpenats

L’activitat la conduïa el científic Jordi Serra-Cobo i va finalitzar amb una exploració per captar els ultrasons que emeten els ratpenats

dijous 20 maig 2021

 

Dissabte a la tarda el Local Rossend Montané de Sant Miquel acollia el taller-xerrada dedicat als ratpenats, a càrrec del Dr. Jordi Serra-Cobo, estudiós dels ratpenats i de les seves funcions en l’ecosistema.  L’acte, organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola, va haver de ser ajornat per la pandèmia i les restriccions el passat mes d’octubre.

 Prop d’una quarantena de persones, amb predomini de públic familiar,  van poder gaudir d’una jornada dinàmica. Gràcies a les pedagògiques explicacions de Jordi Serra-Cobo, els assistents van poder resoldre els seus dubtes sobre els ratpenats i conèixer la importància d’aquesta espècie. També es van difondre  resultats molt recents del seu equip d’investigació.

 Una jornada interessant i seguida per bona part del públic, que va finalitzar la part més explicativa amb informacions i curiositats sobre les epidèmies i pandèmies.  

 La jornada s'arrodonia a la tarda-vespre amb una exploració al mateix nucli de Sant Miquel per captar els ultrasons que emeten els ratpenats.

Document Actions