Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena d’inscrits a la xatonada que organitza el Casal d’Avis de Moja pel Dimecres de Cendra

Dimecres 5 de març també serà el darrer dia per inscriure’s a l’excursió de 6 dies que organitzen a Galícia
Imatge de la xatonada de l'any passat
Imatge de la xatonada de l'any passat

dijous 20 febrer 2014

Una seixantena de socis s’han inscrit per a participar, el proper dimecres 5 de març, en la xatonada que organitza el Casal d’Avis de Moja. Coincidint amb Dimecres de Cendra, el Casal torna a oferir aquesta activitat inscrita dins dels actes que es programen a la seva seu social durant l’any.

El vicepresident del Casal d’Avis de Moja, Josep Castellví, recordava que es va deixar de fer la sardinada i es va optar per la xatonada. Després del bon resultat de l’any passat, aquest 2014 es torna a celebrar Dimecres de Cendra amb aquest àpat típic de les comarques penedesenques.(àudio)

El mateix Dimecres de Cendra, 5 de març, serà l’últim dia dels fixats per a inscriure’s a l’excursió a Galícia que organitza el Casal d’Avis de Moja. Se sortirà el diumenge 25 de maig des de Vilafranca i es passaran 6 nits en hotel de 3 estrelles, en habitació doble. El preu és de 300 euros i, a més del viatge i l’allotjament, inclou begudes(aigua i vi), guia acompanyant durant tot el circuit i assegurança. En cas de desitjar una habitació individual, caldrà pagar un suplement de 120 euros. Les inscripcions es faran del 3 al 5 de març, de 5 a 7 de la tarda. Per formalitzar-les, caldrà avançar 100 euros i lliurar fotocòpia del carnet d’identitat.

Durant el circuit a Galícia es visitarà o Grove, La Toja, A Corunya, Vigo, Pontevedra, Combarro, Cambados, Santiago de Compostela, Sanxenxo i Portonovo.

Document Actions