Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena d’inscrits compartiran diumenge el dinar per La Marató al Casal d’Avis de Moja

Entre donacions i les aportacions del dinar, es preveu ingressar una quantitat similar als 1.337 € donats l’any passat

dimecres 21 novembre 2018

Aquest diumenge una seixantena de persones participaran en el dinar solidari a favor de La Marató de Tv3 que organitza el Casal d’Avis de Moja. La xifra se situa en uns nivells similars d’inscripció als de l’any passat, tal i com assenyala el vicepresident del Casal d’Avis, Josep Castellví. A més de la contribució que aporten els assistents al dinar, també es recullen aportacions voluntàries de persones que sense anar a l’àpat volen posar el seu gra de sorra a la Marató.(àudio)

L’any passat des del Casal d’Avis de Moja van poder ingressar al compte de La Marató 1.337 €, 600 dels quals provenien de donacions de persones que no havien anat al dinar. La xifra de recaptació encara no està tancada , però Josep Castellví ja anuncia que se superaran els 1.000€.(àudio)

Des del Casal d’Avis de Moja es considera que han de seguir participant activament en La Marató. Josep Castellví feia notar que aquest any La Marató es dedica a la lluita contra el càncer i això ha fet que molta gent s’impliqués.(àudio)

Les inscripcions al dinar de La Marató ja estan tancades. La meitat dels 25 euros del preu d’inscripcions, 12’5€, es destinen íntegrament a La Marató.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions