Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena d'inscrits confirmats a la Revetlla de Sant Joan de Sant Pere Molanta

L’activitat l’organitza l’Associació de Veïns i Entitats del poble i es fa a la pista poliesportiva de l’escola

dijous 22 juny 2017

Fins a tres celebracions públiques de la Revetlla de Sant Joan coincideixen aquest any a Olèrdola. A Sant Pere Molanta, l’Associació de Veïns i entitats del poble organitza una celebració popular a la pista poliesportiva de l’escola. Judith Amorós, membre de l’entitat, explicava que la revetlla “pinta molt bé” i es mostrava satisfeta per la resposta obtinguda.(àudio)

Per facilitar l’assistència de famílies amb infants petits, s’havien establert dues convocatòries. Una primera a dos quarts de 9 i la segona a partir de dos quarts de 10 per començar a sopar. Tot apunta que la majoria de la seixantena de persones inscrites compartiran el sopar en la segona franja horària.(àudio)

Cadascú dels participants ha de portar el seu menjar i beure, així com tots els estris necessaris. Les taules i cadires han estat cedides per l’Ajuntament a petició de l’Associació. Aquest any es vol provar com funciona la revetlla i, si és el cas, avaluar per l’any que ve si també s’afegeix la realització d’una foguera.(àudio)

L’organització recorda que qualsevol menor que assisteixi al sopar haurà d’estar acompanyat en tot moment per un adult que se’n faci responsable. Encara es poden fer inscripcions, trucant als telèfons 627 06 17 39 o bé al 600 257 600.

Escolta l'entrevista a Judith Amorós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions