Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena de veïns han començat aquesta setmana les sessions de gimnàstica per a gent gran

Les sessions a Moja es fan els dilluns i els dimecres i les de Sant Pere Molanta els dimarts i divendres
Les classes a Sant Pere han començat aquest dimarts
Les classes a Sant Pere han començat aquest dimarts

dimarts 08 octubre 2013

Des d’aquesta setmana ja s’han posat en marxa les classes de gimnàstica per a gent gran a Olèrdola. La xifra d’inscrits es manté respecte l’any passat i ha arribat a la seixantena, una trentena per cadascun dels dos grups. En el cas del grup de Sant Pere Molanta, les sessions es fan a la Sala de la Societat, els dimarts i els divendres de 10:30 a 11:30, mentre que el grup de Moja fa les seves classes els dilluns i els dimecres d’11 a 12, al Casal d’Avis de Moja. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, assenyala que els horaris s’han mantingut respecte els darrers anys.(àudio)GimnsticaMoja.JPG

L’any passat es va introduir una taxa trimestral, tancant l’etapa en què l’activitat era gratuïta. Aquesta variació no va tenir incidència en la xifra d’inscripcions i els registres d’aquest curs es mantenen en nivells similars. (àudio)

Juntament amb la gimnàstica de manteniment per adults, la gimnàstica per a gent gran forma part de les activitats esportives que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola per aquest curs.

 

Document Actions