Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena d’infants comencen el Casal d’Estiu d’Olèrdola

La inscripció es manté en registres similars als de l’any passat

divendres 30 juny 2017

Les inscripcions van començar a un ritme molt lent, però al final el Casal d’Estiu d’Olèrdola ha acabat tenint una xifra de participants similar a la dels darrers anys. En aquesta primera setmana són una setantena els infants que gaudeixen de les activitats programades: 40 ho fan a la seu de l’escola Circell de Moja i 27 a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Marta Girona, directora del Casal d’Estiu, ens indicava que el Casal havia començat molt bé i mantenint els nivells d’inscripcions de l’any passat. La possibilitat de poder fer les inscripcions per setmanes des del 26 de juny al 28 de juliol, fa que hi hagi diferències en les dades de participants en funció de les dates. Així, a Sant Pere Molanta les inscripcions es mantenen estables entorn als 27 participants, però a Moja en la tercera setmana es supera els 50 inscrits.(àudio)

Els infants que participen al Casal d’Estiu gaudeixen d’una programació atractiva per passar-s’ho bé. Cada setmana fan una excursió, diàriament realitzen tallers i jocs, i els dilluns es va a la piscina de Sant Cugat Sesgarrigues.(àudio)

Aquest any l’eix de dinamització s’ha definit entorn a la nena “Eureka” i se centra en la vessant lúdica de les ciències. El Consell Esportiu de l’Alt Penedès torna a assumir el Casal d’Estiu d’Olèrdola. L’experiència que acumulen és tota una garantia i fa que moltes famílies, com passa en el cas del municipi, confiïn cada any amb aquesta proposta de lleure pels seus fills. (àudio)

El Casal d’Estiu d’Olèrdola ofereix servei d’acollida, en horari de 8 a 9 del matí, així com de menjador. En aquest cas, cada infant caldrà que es porti el seu menjar. Les inscripcions encara es poden anar concertant per a les setmanes que resten.

Escolta l'entrevista a Marta Girona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions