Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena de participants convertien en un èxit la primera Pedalada Popular de Sant Pere Molanta

L’activitat servia per a presentar al poble la nova etapa del Club Cliclista Sant Pere Molanta
La Pedalada es preveu organitzar cada Festa Major
La Pedalada es preveu organitzar cada Festa Major

dilluns 20 agost 2012

Bon ambient, participants de totes les edats i ganes de passar una bona estona en bicicleta. Aquests van ser tres dels ingredients presents en la primera Pedalada Popular de Sant Pere Molanta, celebrada aquest dissabte a la tarda dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta. La pedalada era organitzada pel Club Ciclista Sant Pere Molanta i servia per a presentar la nova etapa que acaba d’encetar el club. Una desena dels seus membres van lluir dissabte l’equipament que estrenen, de color fosc, amb franges blaves en braços i cames, amb el nom “Molanta” destacat.copy4_of_ClubCiclista.JPG

Toni Romagosa, integrant del club, ens explicava que la pedalada havia estat tot un èxit i ens subratllava que hi havien participat veïns de totes les edats.(àudio)

El recorregut de la pedalada, de 9 kilòmetres, era de caràcter suau i passava per carrers del poble i camins propers a Sant Pere Molanta, amb sortida i arribada des del carrer Wilson. La pedalada es va muntar perquè fos divertida per a tothom, tal i com recorda Toni Romagosa.(àudio)

El nucli de ciclistes que ha recuperat el Club Ciclista Sant Pere Molanta aquests darrers anys han fet bicicleta sota el nom d’Amics BTT de Sant Pere Molanta, Ara es plantegen aquesta nova etapa amb l’ànim de participar com a club en proves oficials i poder acollir alguna competició federada.(àudio)

Les persones interessades en contactar-hi poden enviar un correu electrònic a l’adreça clubciclistasantperemolanta@hotmail.com. El mes que ve preveuen participar en una prova a Sant Sadurní.

Document Actions