Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena de participants protagonitzen la 1a Mini Rua i concurs de disfresses infantils de Sant Pere Molanta

El primer premi va ser per “Troglodites” de la família Samblás-Pérez de Can Trabal; i el 2n per a “Mims” dels germans Alsina Rull de Can Segarra

dilluns 02 març 2020

 

Bona estrena de la Mini Rua i concurs de disfresses infantils de Sant Pere Molanta, aquest diumenge al migdia. Era el pròleg que s’introduïa a la Rua de Carnaval del poble, gràcies a la implicació d’entitats i establiments del poble, sota la coordinació de Fleca Fontanals.

La Mini Rua va reunir a una setantena de participants, organitzats en 19 grups inscrits. El premi a la disfressa més “xula” , dotat amb 50 €, va ser per “troglodites”, de la família Samblás-Pérez de Can Trabal. El segon premi, el de la disfressa més original, va ser per la disfressa de mims dels germans Alsina Rull, de Can Segarra.

Nenén Giménez, de Fleca Fontanals, es mostrava satisfeta per la participació i pel nivell de les disfresses.(àudio)

Un dels aspectes més ben valorats d’aquesta primera Mini Rua és que les famílies del poble i les que van a l’escola han respost. (àudio)

Des de Fleca Fontanals ja s’anuncia la voluntat de seguir organitzant en propers anys la Mini Rua, mantenint el format de fer l’activitat abans de la Rua de Carnaval de Sant Pere Molanta.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions