Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena d'inscrits al Sopar de Carnaval de Sant Miquel d’Olèrdola d’aquest dissabte

La Lleialtat també organitza per diumenge a la tarda una festa de Carnaval pels infants

divendres 26 febrer 2016

L’amenaça de mal temps ha fet que algú s’acabés repensant la seva assistència al sopar de Carnaval de Sant Miquel d’Olèrdola, programat per aquest dissabte, però la xifra confirmada d’inscripcions se situa dins de les previsions de l’organització. I és que al final han estat una setantena les persones que han comunicat que assistirien al sopar, tal i com ens explicava la presidenta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel, Roser Mascaró.(àudio)

Després del sopar es preveu comptar amb l’exhibició del grup de carnaval “Tots per un” de Sant Miquel i el ball amb el grup Alma. El sopar i ball de Carnaval arriba a Sant Miquel en plena Quaresma, dies després de que l’activitat de Carnaval al Penedès hagi finalitzat. Roser Mascaró explica que havien treballat per fer el sopar en unes altres dates, però no va ser possible i van optar per garantir que es seguís celebrant el Carnaval a Sant Miquel malgrat la data no era la desitjada . (àudio)

Diumenge a les 5 de la tarda, a l’interior del Local Social Rossend Montané es realitzarà una festa de Carnaval infantil, amb xocolatada i la presència de dos personatges: la Frozen i un Minion. (àudio)

Després d’aquests actes de Carnaval, la Societat preveu organitzar pel mes d’abril un sopar de Sant Jordi.

Document Actions