Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena de persones del municipi han participat a Tona en la tercera caminada del cicle “A cent cap als 100!”

Olèrdola acollirà la propera sortida, el 14 de març

divendres 23 febrer 2024

Una trentena de persones del municipi, veïns i veïnes de Moja,de Sant Pere Molanta, de Can Trabal i de Sant Miquel, han participat aquest dimecres    en la tercera caminada d’aquesta temporada del cicle “A cent cap als 100!”, celebrada a Tona.Com en les altres dues ocasions, la caminada ha comptat també amb la participació de l'alcaldessa d'Olèrdola, Fina Mascaró.

El recorregut aproximat de la sortida era de 7km i va tenir un caràcter cultural i de coneixement del patrimoni de Tona. Es van poder visitar espais d’interès com el Parc de Les Feixetes, l’Ermita de Lourdes o el camp de les Lloses, un jaciment romanorepublicà del s.II-I aC

La trobada va finalitzar amb un dinar a l’equipament municipal La Canal. A l’expedició d’Olèrdola es va celebrar l’aniversari d’una de les participants més fidels del cicle de caminades, la Marcela Rodríguez, de Can Trabal, que el mateix dimecres complia 79 anys. La Marcela Rodríguez va compartir amb els companys i companyes de caminades una coca de forner que contribuïa a posar un regust dolç a aquesta nova sortida.

La propera caminada del cicle es farà a Olèrdola, el proper 14 de març. Les persones interessades poden inscriure’s trucant al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02, o bé omplir el formulari de la web municipal.

Document Actions