Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una veïna d’Olèrdola, Maya Gras, promou un calendari solidari amb fotografies de nus artístics d’escaladores

Els beneficis es destinaran a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil

dilluns 17 desembre 2018

 

Maya Gras, veïna de Moja, ha promogut la realització d’un calendari solidari amb fotografies de nus artístics d’escaladores. El propòsit és el de captar fons per a destinar-los a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu en suport a la tasca que aquesta institució realitza d’ investigació per a combatre el càncer infantil. Gras ja havia col·laborat per aquesta causa altruista durant les dues darreres festes de Sant Macari de Moja, realitzant un taller de risoteràpia. Aquesta vegada ha volgut donar un pas endavant i ampliar la iniciativa amb l’edició d’un calendari. Per a fer possible el projecte va tenir molt bona acollida i un ampli suport.(àudio)

En les 13 imatges del calendari hi apareixen fins a 17 escaladores practicant l’ escalada a Llafranc , Sant Joan de Vilatorrada i a  la Font de l’Ametlló, a Olèrdola. Amb els nus artístics Maya Gras explicava que volien contribuir a donar visibilitat a l’esport femení i expressar la nuesa que poden sentir les persones davant el càncer.(àudio)

S’han editat 1.000 exemplars del calendari. Si la iniciativa té bona acollida Maya Gras preveu fer un calendari pel 2020 amb nus artístics, sense deixar el món de l’escalada, per comptant també amb fotografies d’homes.(àudio)

Al preu de 10 €, el calendari es pot adquirir en rocòdroms d’arreu del país. A Vilafranca es pot trobar a La Bauma, a Tarragona a Slab; a Ingravita d’Igualada; Indorwall d’Hospitalet; Can Glomerat de Castellar del Vallés; la Sala Batec de Sant Quirze; La Golem, d’Arenys de Munt; Indorwall i Illa sportm de Granollers; L’estanquet del Figharó, a Figaró Montmany; La Farinera, de Vic; La Bloquera i Can Bombo d’Olot; Cal Mico i Dr. Plàstic, a Girona i a Sharma, Sala Magnesi i Deu dits de Barcelona. També es pot encarregar per Instagram a  @maya_mayeta.

Escolta l'entrevista a Maya Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions