Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una videoconferència amb infants de l’Índia ha tancat el projecte solidari “Escoles Somrients” a l’escola de Sant Pere Molanta

L’escola Rossend Montané ha lliurat a l’ONG “Sonrisas de Bombay” una recaptació de 1.380 €

divendres 21 juny 2019

 

Dijous els alumnes de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta van realitzar l’activitat final del curs del projecte solidari “Escoles Somrients”, que ha permès recaptar fins a 1.380 € per a l’ONG “Sonrisas de Bombay”.

Com a comiat del projecte, els alumnes van poder conversar per videoconferència amb una vintena d’alumnes d’una escola de Bombai, gràcies a l’aplicació de telefonia per Internet Skype. Malgrat els problemes de connexió, confirmaven  que allà han començat l’escola el 17 de juny i els nens s’incorporen a les classes de manera esgraonada. Després d’intercanviar durant el curs cartes amb aquests infants per correu postal, dijous els alumnes de l’escola de Sant Pere Molanta li posaven cara a aquests infants de l’Índia durant una hora, comprovant que tot i ser diferents tenen moltes coses en comú sobre gustos i aficions. Al final des de l’escola es feia entrega a representants de l’ONG d’una targeta amb totes les signatures dels infants on hi consta aquesta quantitat de 1.380 € que s’ha pogut recollir gràcies a les activitats solidàries realitzades durant el curs : venda de llimones dels arbres de l’escola, bingo , berenar, entrepans i cursa d’orientació .

Document Actions