Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena de veïns del municipi han participat en la quarta passejada del cicle per a la gent gran “A cent cap els cent”

La caminada s’ha fet aquest dimecres a Sant Joan de Vilatorrada

dijous 31 març 2022

Una vintena de veïns del municipi s’han desplaçat aquest dimecres fins a Sant Joan de Vilatorrada per participar en la quarta passejada d’aquest 2022 del cicle per a la gent gran “A cent cap els cent”. L’activitat la promou la Diputació de Barcelona, amb el suport dels ajuntaments participants, i té  l’objectiu de fomentar l’activitat física i donar a conèixer l’entorn natural de la demarcació de Barcelona.

Es tracta de cinc caminades per temporada, dirigides a la gent gran, per diferents municipis de la província. L’activitat s’adreça a persones de més de 60 anys, sense excessives limitacions físiques i acostumades a la realització d’activitat física regular.

Aquest any Olèrdola comparteix grup de passejades amb Gelida, Begues i Sant Joan de Vilatorrada. La primera de les passejades es va fer a Gelida, el 8 de febrer; la segona a Begues el 23 de febrer, mentre que Olèrdola acollia la tercera el 10 de març i aquest  30 de març s’ha fet la sortida a Sant Joan de Vilatorrada.

La sortida de cloenda encara està pendent de concretar data.

Document Actions