Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vuitantena d’inscrits en la primera setmana d’activitat del Casal d’Estiu d’Olèrdola

En aquesta setmana hi ha una sortida a la Font del Cuscó i una altra per anar al cinema
Aquest dilluns s'ha anat a la piscina de Sant Cugat
Aquest dilluns s'ha anat a la piscina de Sant Cugat

dilluns 01 juliol 2013

Gairebé 80 infants de 3 a 12 anys participen des d’aquest dilluns en el Casal d’Estiu d’Olèrdola. El primer dia d’activitat ha estat intens i després dels jocs de coneixença ha inclòs una de les activitats que més esperen els participants: anar a la piscina. Pedro García, director del Casal d’Estiu d’Olèrdola, explicava que en les dues primeres setmanes compten amb una vuitantena d’inscrits. La participació fins ara confirmada baixa fins als 60 en la tercera setmana i cau fins a la trentena en la quarta i darrera setmana de Casal d’Estiu. García indicava que en tots els casals d’estiu de la comarca s’ha notat una tendència a la baixa, atribuïble als efectes de la crisi entre les famílies.(àudio)

El Casal d’Estiu d’Olèrdola l’organitza el Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Aquest any l’eix de dinamització és el món del còmic. Els dilluns es va a la piscina de Sant Cugat. Aquest dimarts faran una activitat d’anglès i dibuixaran la samarreta del casal, amb el personatge de l’”Ot, el bruixot”.Una de les novetats és que dijous s’anirà al cinema. També s’ha programat per aquest Casal d’Estiu una acampada per a tots els infants. Els grans aniran a la Muntanyeta i els petits, passaran la nit a l’escola.(àudio)

El canvi de model de gestió del Casal d’Estiu d’Olèrdola ha comportat que ja no s’ofereixi el servei de transport des dels nuclis del municipi fins a la seu del Casal d’Estiu, que enguany és l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Pedro García subratlla que l’equip de monitors es manté i també la forma de treballar, tot i el canvi que cada any comporta treballar continguts diferents a partir d’un eix nou de dinamització.(àudio)

El Casal d’Estiu ha començat, però les inscripcions es fan per setmanes i resten obertes. Per més informació podeu trucar a les oficines del Consell Esportiu: 93 817 37 36 o bé escriure un correu electrònic a l’adreça jespe@jespe.org.

Escolta l'entrevista a Pedro Garcí, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


Document Actions