Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vuitantena de persones han participat aquest dissabte en la caminada de Moja a Montserrat

Els caminaries tenien edats compreses entre els 18 i els 70 anys, amb majoria d’inscripcions de municipis de la comarca

dilluns 08 abril 2024

 

Una vuitantena de persones han participat aquest dissabte en la caminada de Moja a Montserrat. Amb sortida a les 06:30 des de la plaça de l’Església, els participants van haver de completar 48 quilòmetres de trajecte i superar 1.500 metres de desnivell positiu acumulat fins arribar a Montserrat. Els primers en arribar ho feien a les 7 de la tarda marcant l’inici d’un degoteig d’arribades que s’allargaria durant aproximadament una hora. Molts arribaven amb els peus adolorits, alguna butllofa o després de superar algun moment on apareixia el defalliment . Però la satisfacció d’haver assolit un repte majúscul actuava com el millor dels ungüents.

Un dels organitzadors, Pau Llopart, es mostrava satisfet perquè les persones inscrites els hi havien traslladat una positiva valoració de l’experiència. Llopart estima que el 20% d’inscrits són de Moja i que la majoria de participants són de Vilafranca i de la resta de la comarca.(àudio)

Per tercera edició la caminada era diürna. Els organitzadors no deixen cap detall a l’atzar i abans d’arribar a Montserrat estableixen punts d’avituallament a Can Cartró, Can Rossell, Cal Bou, Hostalets de Pierola i Collbató. Aquesta caminada està a l’abast de moltes persones, però requereix de preparació sostinguda ,  tal i com indica Pau Llopart.(àudio)

De tornada a Moja un sopar de germanor al Local Nou arrodonia pels participants una jornada memorable.

Escolta l’entrevista a Pau Llopart, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions