Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una xerrada al Casal d’Avis de Moja difon consells per a estalviar en subministraments bàsics

També s’adverteix de les campanyes comercials agressives que fan les empreses
La xerrada es realitzava aquest dimecres a la tarda
La xerrada es realitzava aquest dimecres a la tarda

divendres 25 octubre 2013

Aquest dimecres a la tarda, una xerrada organitzada per l’Ajuntament d’Olèrdola al Casal d’Avis de Moja ha permès difondre mesures per a estalviar en subministraments bàsics. La xerrada, amb el suport de la Diputació, ha estat conduïda per Anna Closes, tècnica de l’empresa MAP. Bona part de la xerrada va estar dedicada a detallar els conceptes que s’inclouen en les factures de llum, gas i aigua. També es va posar l’accent en què amb mesures senzilles podem reduir l’import final d’aquestes factures que hem de pagar. Anna Closes indicava alguns exemples, com posar airejadors en les aixetes o bé anar en compte amb el mode “stand by” dels electrodomèstics.(àudio)

Anna Closes feia notar que la liberalització del mercat energètic ha suposat un increment espectacular de la factura de la llum. També s’han apujat subministraments com l’aigua. Closes resumia que, independentment del consum, cada usuari paga per aquests serveis una quota fixa.(àudio)

Un dels advertiments és el d’anar en compte amb les agressives campanyes comercials que busquen captar clients que estan en la tarifa d’últim recurs.(àudio)

La xerrada a Moja s’inscriu dins de les activitats que organitza la regidoria de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola per afavorir al municipi un envelliment actiu

Escolta l'entrevista a Anna Closes, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions