Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unai García Gago, fill d’una parella resident a Moja, és el primer olerdolenc nascut aquest 2018

Va néixer el 9 de gener i és el petit de quatre germans
El petit Unai va pesar en néixer 4kg i 200 grams
El petit Unai va pesar en néixer 4kg i 200 grams

divendres 02 febrer 2018

Aquest dimecres s’inscrivia al registre civil d’Olèrdola el naixement del primer nadó empadronat al municipi nascut aquest 2018. Es diu Unai García Gago i va néixer el passat dimarts 9 de gener  a l’Hospital Comarcal Alt Penedès de Vilafranca. Els seus pares són una parella que viu des de fa 5 anys al carrer Nou de Moja. Ell es diu Juan García. Té 39 anys d’edat i és operari en una fàbrica. La mare, Sílvia Gago,té  36 anys i també treballa com a operària en una fàbrica.

Unai Garcia Gago va néixer a les 13:20h del dia 9, després de 7 hores de part. En néixer va pesar 4kg 200 grams i va medir 52 centímetres. La mare explica que el part va ser “molt maco i gairebé sense dolor”.(àudio)

L’Unai és el petit de quatre germans. Les germanes grans són la Noa, de 10 anys; i la Júlia, de 8 anys. El Lluc, fins ara el petit, té 5 anys. A la família li ha fet gràcia conèixer que l’Unai és el primer nen del municipi nascut aquest 2018 i expliquen que aquests primers dies d’adaptació l’Unai està sent  “una joguina” per a les seves germanes i germà.

La mare assenyala que estan molt contents vivint a Moja i considera que és un molt bon lloc perquè creixi l’Unai “perquè hi ha més qualitat de vida que en les ciutats”.(àudio)

Sílvia Gago explica que l’Unai és el seu quart fill “i últim”. Ella i la seva parella “s’ho poden combinar” per assumir la feina que suposa tenir cura dels fills.(àudio)

Escolta l’entrevista a Sílvia Gago, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions