Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valoració positiva de la FM de Sant Miquel per l’augment de participants en algun dels seus actes

La Comissió organitzadora posa l’accent en el bon ambient de retrobament veïnal d’actes com el sopar de dissabte

dilluns 09 octubre 2017

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola d’aquest 2017 té molts ingredients que sumen per a poder oferir una valoració global satisfactòria. Un dels més destacats és que, malgrat la renúncia de la Societat la Lleialtat a organitzar l’esdeveniment, la Festa Major s’ha pogut fer amb solvència i mantenint un nivell d’activitat similar al d’altres edicions. En algun cas inclús superior. Això ha estat possible gràcies a la implicació de veïns que, coordinats des de l’Ajuntament, no es descarta que en un futur puguin acabar revifant la Societat o bé crear una comissió de festes específica. Així ho indica la regidora de cultura, Arantxa Torres, que explicava que l’experiència havia estat molt bona i es mostrava satisfeta pet l’afluència que havien rebut els actes.(àudio)FMStMiquel1.JPGFMStMiquel2.JPGFMStMiquel3.JPGFMStMiquelffernandez.jpg

L’espectacular piromusical, el divertit pregó, la qualitat del concert de divendres o  bé els actes adreçats als infants el dissabte a la tarda han estat trets que han rebut una valoració  positiva per part dels organitzadors. Un dels actes que més ha complagut  ha estat el sopar de dissabte, abm el posterior ball, per l’ambient de retrobament veïnal que s’hi respirava.(àudio)

Diumenge la cercavila, amb l’entrada de l’arcàngel Sant Miquel a l’església, va tornar a reunir a balls de Sant Miquel, Moja i Sant Pere Molanta. A la plaça Anselm clavé, en l’inici del recorregut,  es va viure un ensurt quan una espurna va provocar que cremés el carretó que contenia el material pirotècnic dels Llops de Sant Miquel .(àudio)

La Festa Major es tancava amb un espectacle teatral  professional de qualitat , “El somellier”, a càrrec de Fermí Fernández.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions