Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valoració satisfactòria de la Comissió de Festes per la participació registrada en la Festa Major de Moja tot i reconèixer “pujades i baixades” d’assistència

Una de les activitats més concorregudes es vivia divendres amb la Nit Jove
Nit Jove a la zona Els Pins
Nit Jove a la zona Els Pins

dimarts 26 juliol 2022

Amb el cant dels goigs al final de la missa en honor a Sant Jaume, aquest dilluns al vespre finalitzava la Festa Major de Moja de 2022. Enrere quedaven fins a onze dies de propostes lúdiques, realitzades sota la coordinació de la Comissió de Fetes i amb la implicació d’entitats del poble. Una de les integrants de la Comissió de Festes, Ingrid Gras, facilitava aquest mateix dilluns un balanç positiu per la participació assolida durant la Festa Major, tot i reconèixer “pujades i baixades” d’assistència si es compara el seguiment dels actes amb les festes majors realitzades abans de la pandèmia. Així, els actes previs fins dijous passat van tenir una generalitzada bona acceptació, però en actes com el ressopó de després del pregó l’afluència va ser menor a la que es preveia.(àudio)

Una de les activitats més concorregudes va ser la Nit Jove, viscuda durant la nit de divendres a dissabte a la zona d’Els Pins. Es van donar cita centenars de joves d’arreu de la comarca i es va decidir acabar l’activitat mitja hora abans, a dos quarts de 4 de la nit. Ingrid Gras indica que es va viure alguna incidència puntual, però que es va resoldre ràpidament. Una àmplia majoria d’assistents van gaudir de la Nit i van passar-s’ho bé.(àudio)

La d’aquest 2022 també serà recordada com la festa que va permetre recuperar el ball de Festa Major, amb parelles ballant a la rambla Pau Casals dissabte a la nit. Dels actes de diumenge organitzats per la Comissió cal destacar el bon ambient de l’espectacle d’animació infantil   “De viatge”, a càrrec de la companyia d’espectacles Alea Teatre; i el concert de cloenda amb Albert Martínez i Enric Colomer, que va deixar un molt bon regust de boca als assistents.

Ingrid Gras feia una crida a participar en la Comissió de Festes. (àudio)

Escolta l’entrevista a Ingrid Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions