Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vanesa López presenta la seva renúncia com a regidora del PDeCAT

Exposa que ho fa per “motius personals i professionals”. La renúncia s’acceptarà en el ple convocat aquest dimarts

dilluns 05 novembre 2018

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola convocat aquest dimarts, a partir de les 19:30 h,  inclou en l’ordre del dia l’acceptació de la renúncia presentada per Vanesa López com a regidora del grup municipal del PDeCAT. Segons exposa en l’escrit de renúncia, López assenyala que deixa de ser regidora per “motius personals i professionals”. Veïna de Sant Pere Molanta, López va ser escollida regidora en les eleccions del passat mes de maig de 2015.

En la mateixa sessió d’aquest dimarts també es preveu donar coneixement del canvi de portaveu del grup municipal del PDeCAT. El fins ara portaveu, Josep Sánchez, deixa aquesta responsabilitat, que passarà a ser exercida per Mari Carme Villanueva.

El ple d’aquest dimarts incorpora poques propostes d’acord en la part dispositiva. Entre aquestes, el nomenament del jutge de Pau pel període 2018/22; així com la designació dels dos dies festius d’obertura comercial autoritzada i substitució d’una de les dates d’obertura autoritzada del calendari de l’any 2019. El ple també preveu aprovar el conveni d’expropiació del terreny situat al barri de Can Ferran per a fer-hi l’itinerari de vianants.

Com és habitual, el ple ordinari finalitzarà amb el punt d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions