Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Variada mostra de gegants penedesencs en la 17a Trobada de gegants de Sant Pere Molanta

Els gegants de Clariana,Sant Marçal, Sant Llorenç d’Hortons, Torrelles i Moja van acompanyar als de Sant Pere

dimarts 24 octubre 2017

La 17a edició de la Trobada de Gegants de Sant Pere Molanta, celebrada diumenge al matí, va ser un representatiu mostrari de la diversitat de gegants presents al Penedès. Fins a 6 colles geganteres, si tenim en compte els amfitrions, van donar vida a un esdeveniment que s’ha guanyat un merescut prestigi dins del calendari geganter al país per la seva trajectòria i funcionament. En aquesta ocasió es podien apreciar els gegants de Clariana, de Sant Marçal, de Sant Llorenç d’Hortons, de Torrelles de Foix i de Moja, que van acompanyar en aquesta cita a la parella local de gegants, en Pere Moranta i la Griselda.copy_of_TRobadaGegants2OK.JPG

Cèsar Casanova, membre dels geganters de Sant Pere Molanta, posava en valor aquesta consolidada trajectòria d’una Trobada que ha arribat als 17 anys plena de vitalitat.(àudio)

Els geganters de Sant Pere Molanta, així com forces membres d’altres agrupacions participants, lluïen un llaç groc que simbolitza el reclam de llibertat per Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.(àudio)

Una de les parelles de gegants  que més van cridar l’atenció van ser els gegants de Sant Llorenç d’Hortons. Representen el Sol i la mare Terra i formen part de l’espectacle del Terrazel, que es pot veure amb un elevat èxit de públic el 10 d’agost a Sant Llorenç.  El cap de colla dels geganters de Sant Llorenç d’Hortons,Jordi Monreal, destacava el bon ambient de la Trobada de Sant Pere.(àudio)

Josep Bartolí, cap de colla dels geganters de Moja, comentava que per a ells era especial la trobada en ser del municipi. Per propers anys, confiava que no coincidís amb la cercavila de la Festa del Most de Moja. (àudio)

Després de la cercavila, totes les colles van protagonitzar un lluït ball conjunt davant del cafè de la Societat. La cloenda de la Trobada la posava un any més un dinar de germanor a l’interior de la Societat.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Cèsar Casanova, Jordi Monreal i Josep Bartolí clicant aquí

Document Actions