Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Veïns de Sant Pere Molanta demanen que s’investigui la mort en el darrer mes d’una quinzena de gats al poble

Han presentat denúncia perquè sospiten que els gats podrien haver mort per enverinament
Font: Facebook Olergat
Font: Facebook Olergat

dimecres 07 octubre 2020

 

Un grup de veïns de Sant Pere Molanta ha reclamat que s’investigui la mort d’una quinzena de gats al poble. Aquestes morts s’haurien produït en el darrer mes, la majoria en els carrers Sant Pere i Manel Crespo, segons es desprèn del testimoni que ha ofert una veïna del poble, Sílvia Amorós, a Canal 20-Ràdio Olèrdola. Aquest grup de veïns sospita que els gats podrien haver mort per enverinament.(àudio)

Olergat,  l’entitat animalista que gestiona colònies de gats feréstecs al municipi d’Olèrdola, i Vilanimals “van cursar denúncia als Mossos d’Esquadra”, segons es recull en un comunicat reproduït a la pàgina de Facebook d’Olergat. Silvia Amorós confirmava que aquesta denúncia ha comptat amb el recolzament de veïns de Sant Pere Molanta que van alertar del cas, incloent la veïna que va donar a conèixer fa un mes les primeres morts de gats. Els veïns també han rebut el suport del partit PACMA.

Aquest grup de veïns consideren que existeixen dues possibilitats que explicarien aquestes morts: que algú intencionadament les hagués provocat o bé que l’ús de productes raticides o insecticides en aquests dos carrers hagués afectat als gats.(àudio)

Sílvia Amorós també lamentava que no s’hagués fet cap necròpsia a un gat mort fa pocs dies. Aquest grup de veïns i les entitats que els recolzen demanen una investigació rigorosa del cas i  emplacen a qualsevol persona que tingui cap indici o prova, a què ho comuniquin a Olergat.

Escolta l’entrevista a Sílvia Amorós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions