Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Veïns de totes les edats es fan seva la Festa Major de Can Trabal

L’empalmada de dissabte, la botifarrada i els tallers de circ, entre les activitats més participades

dilluns 28 juliol 2014

Un dels principals objectius que perseguia l’Àrea de Cultura de Can Trabal durant la Festa Major era el de reunir a diferents generacions en els seus actes, celebrats aquest darrer cap de setmana del mes juliol. El propòsit s’ha assolit i en forces dels actes, especialment dissabte a la nit, la Festa Major va convocar a veïns de totes les edats. Aquest és un aspecte positiu d'un intens cap de setmana de Festa Major, segons ens destaca Imma Rodríguez, presidenta de l'Àrea de Cultura de Can Trabal. Rodríguez també recordava que els més petits van preparar una coreografia on demenaven que s'obrís de nou la piscina.(àudio)

Dissabte, durant l’empalmada, es va assolir diferenciar amb èxit dos ambients simultanis. A la pista poliesportiva es podia ballar amb èxits d’avui i de sempre. Mentre que a la zona del parc infantil es podien seguir sessions de dj’s amb música house i tech-house.(àudio)FmCanTrabal2.JPG

Diumenge a la tarda, a la pista poliesportiva, van cridar agradablement l’atenció els tallers de circ, que donaven continuïtat als espectacles que es van oferir dissabte. És un dels actes que ens destaca Juanma Samblás, expresident de l'Àrea de Cultura i actual regidor d'urbanisme de l'Ajuntament d'Olèrdola.(àudio)

Malgrat comptar amb efectius limitats, especialment en la feixuga tasca d’assumir el servei de bar, des de l’Àrea de Cultura de Can Trabal s’ha agraït la col·laboració dels veïns que van implicar-se en els preparatius de diferents actes des de divendres, dia d’inici de la Festa Major, fins diumenge al vespre.

Escolta les entrevistes a Imma Rodríguez i Juanma Smbalás, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions