Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Venda anticipada dels tiquets per a la paella popular de la Festa de la Primavera de Can Trabal

Els tiquets es poden adquirir al local social els dies 26 i 27 d’abril i 10, 11 i 17 de maig
Imatge d'un moment de la festa de l'any passat
Imatge d'un moment de la festa de l'any passat

dijous 24 abril 2014

Des de l’Àrea de Cultura de Can Trabal s’organitzen amb previsió les activitats lúdiques d’aquest nucli del nostre municipi. És el cas de la popera festa que impulsen, la Festa de la Primavera, que s’ha programat pel proper dissabte 24 de maig. Una de les activitats centrals d’aquesta Festa de la Primavera és la paella popular. Per tal de garantir un correcte funcionament de l’activitat i facilitar l’assistència a tothom, des de l’Àrea de Cultura s’organitza la venda anticipada de tiquets molts dies abans i amb diferents possibilitats. Es va començar a fer el passat dia 13 d’abril i es continua aquest cap de setmana, al local social de Can Trabal, aquest dissabte dia 26 d’abril en horari de 6 a 7 de la tarda i el diumenge 27, d’una a dues del migdia. La venda continuarà en aquests mateixos horaris el dissabte 10 i diumenge 11 de maig, per acabar el dissabte 17 de maig. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura, explica que aquest any havien decidit fer des del local aquesta venda anticipada per a la paella. (àudio)

El preu del tiquet per a la paella popular és de 7 euros si es compra de manera anticipada i passarà a ser de 8’5€ en cas d’adquirir-se el mateix dia. Fan una previsió de 300 persones i calculen que 250 tiquets ja els hauran venut abans de la festa. (àudio)

La Festa de la primavera s’organitza conjuntament amb la Germandat de la Verge de Fàtima. El proper 24 de maig, les activitats inclouran una missa, per seguir amb la paella i continuar per la tarda amb activitats familiars i una xocolatada.(àudio)

Des de l’Àrea de Cultura de Can Trabal s’anima a tots els veïns de la urbanització i del conjunt d’Olèrdola a que participin de les activitats i adquireixin amb anticipació els tiquets de la paella.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

Document Actions