Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Versions de música popular a ritme de swing i jazz per la Festa Major de Sant Pere Molanta

La Societat organitza dissabte el concurs de truites i un concert-vermut amb el grup “Retrio” de Sitges

dimarts 12 agost 2014

Aquest dissabte 16 d’agost, la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta organitza dues propostes destacades dins dels actes de la Festa Major del poble. Seguint la pauta marcada durant els darrers anys, l’entitat té cura del concurs de truites i d’un concert-vermut. Les dues activitats s’han programat a l’interior de la Sala de la Societat.

De les 12 a la una del migdia, s’ha fixat l’horari de recepció de les truites participants en el concurs. Es preveuen lliurar premis a la més gustosa i a la de millor presentació. Seguidament, es procedirà a la deliberació per part del jurat i a la proclamació dels guanyadors.

Josep Anton Castells, president de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, recordava que el funcionament del concurs es manté respecte els darrers anys.(àudio)

La previsió és que s’acabin presentant una quinzena de truites. El jurat no ho té pas fàcil i ha de triar entre propostes ben saboroses i de presentació impactant. De l’any passat encara es recorda la truita que recreava un vaixell pirata o la que incorporava ingredients que permetien dibuixar una estelada.

Abans del vermut i de poder degustar les truites participants, es podrà gaudir del concert musical. Aquest any, la Societat aporta una proposta que combina originalitat i qualitat, vinculant el jazz i el swing amb la música tradicional de la mà del grup “Retrio” de Sitges. La formació la integren Òscar Ferret (piano), Joan Pinós (contrabaix) i Josep “Pinyu” Martí (bateria). Josep Anton Castells explica que han volgut oferir una proposta que pugui sorprendre.(àudio)

La Societat, en la mida de les seves possibilitats, segueix implicant-se activament amb la Festa Major. Des de l’entitat es valora com a “evolució lògica i natural” que el Grup de Joves passi a organitzar la Festa Major.(àudio)

Com el conjunt d’actes de la Festa Major, el concert vermut de dissabte 16 és obert a tothom i l’entrada és gratuïta.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Castells, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions