Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vicky Fernández, exalumna de l’escola Circell, ha publicat el llibre “Las frikis también soñamos”

Coneguda amb el pseudònim d’Ayla Hurst, l'autora ofereix un recull de 5 narracions sobre aprenentatges d’amor, amistat i sexe

dilluns 21 setembre 2020

 

Victòria Fernández, exalumna de l’escola Circell de Moja i veïna de Daltmar durant la major part de la seva vida, acaba de publicar el seu primer llibre: “Las frikis también soñamos”. Coneguda amb el pseudònim d’Ayla Hurst, Vicky Fernández està a punt de fer 24 anys, s’ha  graduat en publicitat i relacions públiques i té un postgrau en estudis de gènere i comunicació.

Publicat per l’editorial ExLibric, “Las frikis también soñamos” és un recull de relats amb narracions d’aprenentatges sobre amor, amistat i sexe. La mateixa Ayla Hurst, en una entrevista pel programa Penedès en Xarxa, explica que són vivències que li han passat a ella quan tenia 16 anys o a  persones que coneix.(àudio)

Incloure el concepte friki en el títol no és casual. Hi ha la voluntat d’apropiar-se del terme, molt sovint utilitzat de manera pejorativa. I és que, tal i com explica Ayla Hurst, “tothom és friki d’alguna cosa”.(àudio)

“Las frikis tanbién soñamos” és el seu primer llibre en paper, però Ayla Hurst ja compta amb una  rellevant trajectòria on-line com a escriptora: la seva novel·la Tierra Mojada (2016) escrita per internet va arribar a tenir més de 160.000 visites. I el seu relat De la Pluma al Hierro (2017) va ser inclòs en el recopilatori Retratos de Hielo y Fuego de Kikelin Caricaturas. La seva feina com a publicista no li deixa tot el temps que voldria, però ja anuncia que treballa en una segona part de “Las frikis también soñamos”, en aquest cas amb històries que no sempre tindran un final feliç.(àudio)

El llibre està a la venta tant en format físic com en digital a la web de ExLibric i a les xarxes socials d’Ayla Hurst.

Pots escoltar l’entrevista a Ayla Hurst, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions