Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Victòria de mèrit del Moja a Aiguadolç davant del Sitges

Els jugadors de Manel Lora van sumar tres punts molt importants a Sitges, el Molanta treu un meritori empat al camp de Les Cabanyes, el Sant Miquel cau clarament al camp de l’Espirall i el Base Olèrdola Femení no treu cap punt en els dos partits que va jugar

dimecres 07 novembre 2018

El Moja es va emportar els tres punts aquest diumenge al vespre al camp del Sitges. Amb un partit molt disputat al final dels 45 primers minuts es va arribar amb empat a zero i amb la lesió d’Adrià Borreda abans d' arribar a la mitja part. Només començar la segona part va arribar el primer gol del Moja, amb un cop de cap de Robert Peirot al minut 4. Però 2 minuts després tornaven a deixar les coses amb taules els locals. Al minut 12 l’àrbitre va senyalar un penal favorable amb una contra dels olerdolencs on Robert Peirot era derrribat  pel porter local. Penal que va transformar el capità Roger Ollè amb l' 1-2. Tot i la pressió dels locals qui va poder tornar a marcar va ser el mateix Roger a la part final de partit. Finalment el marcador no es va moure i l’equip del Moja es va emportar cap a casa tres punts importants amb el primer partit guanyat fora de casa.

Classificació Tercera Catalana Grup 12

A la Quarta Catalana teníem jornada intersetmanal. Dijous dia de Tots Sants tenia lloc la jornada 10. Jornada però que els dos equips olerdolencs no van jugar. El Sant Miquel perquè va aplaçar el partit davant del Torrellec, partit que es jugarà el dimecres 14 de novembre. Pel que fa al Molanta degut a les pluges del dia 31 va haver d'ajornar el partit davant del Ribes B. El cap de setmana sí es van jugar els partits, amb un molt bon empat a dos del Molanta al camp d’un dels equips de dalt,  Les Cabanyes. A la mitja part es va arribar amb 0-0. Al minut 7 de la represa es van avançar els locals, però 4 minuts després Diego Fabian va fer l’empat i als 27 David Chaparro posava per davant als olerdolencs. Prop van estar de donar la sorpresa però a 7 minuts pel final els locals van poder empatar el partit. Per el que fa al Sant Miquel, derrota clara al camp del Base Espirall per 5-0. De moment només han pogut aconseguir un punt els de Sant Miquel en els primers 10 partits de la temporada, punt que van sumar a la primera jornada amb el derbi davant del Molanta.

Classificació Quarta Catalana Grup 10

I a la Segona Catalana Femenina el Base Olèrdola tenia doble partit aquesta passada setmana. Dijous jugava a Sitges en el partit ajornat de la primera jornada de lliga. Partit on l’equip de Senén Ullate va  comptar només que amb 10 jugadores. Després del 5-0 a la primera part el partit es va suspendre amb la lesió de dues jugadores olerdolenques que va fer que no es pogués seguir el partit per manca de jugadores del Base Olèrdola. Diumenge l’equip rebia al Sant Vicenç. No va començar gens bé el partit amb dos gols de les visitants que van portar a la mitja part un complicat 0-2. Esther Márquez als 10 minuts de la segona part i Alba Romero als 25 van poder empatar el partit, però a 2 minuts pel final el Sant Vicenç va tornar a posar-se per davant i finalment es va emportar els tres punts.