Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Videoconferència de suport a la funció educativa de les famílies

El taller “Estan creixent, eduquem-los plegats” s’ha programat dimecres 27 d’abril, a les 19:00h. Cal inscripció prèvia a gonzalezvev@olerdola.cat

dijous 21 abril 2022

 

L’Ajuntament d’Olèrdola i la Diputació organitzen un cicle de xerrades i tallers per enfortir la funció educativa, la participació i l’acompanyament a les famílies en els processos educatius dels seus fills i filles.

La primera activitat és la xerrada “Estan creixent, eduquem-los plegats”, que s’ha programat el proper dimecres 27 d’abril, a les 19:00h, a través de videoconferència. L’activitat la realitzarà l’Associació del teatre del Buit. La proposta s’adreça a pares, mares i familiars d’alumnes de 3 a 12 anys, així com a professionals de l’educació

Les activitats han estat seleccionades per les AMPAs de les 2 escoles del municipi, de manera que se centren en els temes que més preocupen a les famílies amb infants i al personal educador.

Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament, enviant un correu l’adreça electrònica gonzalezvev@olerdola.cat , fins el dimarts 26 d’abril. Caldrà facilitar  nom, cognoms i correu electrònic per enviar l’enllaç a la sessió online.

Document Actions