Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VII Trobada Popular de Sant Pere Molanta aquest cap de setmana

Un dels moments destacats serà la paella popular de diumenge, que preveu reunir a 250 persones

dimecres 11 juny 2014

Aquest cap de setmana es viu la VII Trobada Popular de Sant Pere Molanta. Les activitats les organitza l’Associació de Veïns i Entitats del poble i mantenen els actes més destacats que s’han anat programant en les sis anteriors edicions d’aquesta activitat. No hi falta la passejada de la tarda de dissabte ni el posterior sopar picnic. Com tampoc es descuiden les propostes de caràcter familiar el diumenge al matí i la paella per dinar. Joan Mata, president de l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta, recordava que l’origen de la Trobada era la voluntat de reclamar davant de l’Ajuntament un tracte millor per Sant Pere Molanta.(àudio)

La primera de les activitats de la setena Trobada s’ha fixat a les 18:00h del dissabte, amb l’inici de la caminada. Es farà un recorregut per camins i paratges del poble, amb sortida des de davant del Casal Molantenc. A dos quarts de 10 de la nit, hi haurà sopar picnic a la sala de la Societat. Es disposarà de taules i cadires i cadascú s’haurà de portar el seu sopar. Se servirà rom cremat a l'estil Marcel·lí i en acabar es podrà jugar al bingo i cantar cançons al karaoke.

Diumenge al matí la trobada comença a les 10 , davant del Casal Molantenc, amb una xocolatada. A partir de dos quarts d’11 es podran gaudir de jocs inflables , al carrer Bosc de Ferran. A les 12:00h, l’escola taller "Gatzara country", oferirà una exhibició al carrer Wilson i després actuaran els balls folklòrics i el grup de carnaval de Sant Pere Molanta. Per dos quarts de 3 de la tarda es preveu el moment de màxima afluència de la Trobada, amb la VII Paella popular. La previsió és la de reunir a 250 persones.(àudio)

Els tiquets es venen als establiments del poble fins el 14 de juny. Les places són limitades i per 5€, el tiquet inclou l'arròs, pa, vi, aigua i postres. A les 17:00 s’encendrà la traca de fi de festa.

L’Associació de Veïns i Entitats continuen reclamat un tracte més just de l’Ajuntament cap a Sant Pere Molanta, Joan Mata ha lamentat que es decideixi la construcció d’una nova plaça al poble, “sense consultar” la seva ubicació o característiques.(àudio)

La trobada està oberta a tothom i compta amb la col·laboració de la Societat Principal-Unió, els grup de Carnaval, la colla de geganters, timbalers, grallers i panderetes de Sant Pere Molanta, així com la Comissió Firamercat, el grup “Gatzara country”, els establiments de venda dels tiquets i l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Joan Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions