Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Viladellops acull aquest dissabte una xerrada sobre el misteriós món de les abelles

Serà impartida per l’apicultor Carlos Nueno i els fons que s’obtinguin es destinaran al moviment “Slow food”
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimarts 27 maig 2014

Quina funció juguen les abelles a la natura? Com són d’importants per a nosaltres? Podem aprendre del seu comportament? Per respondre a aquestes i altres preguntes, aquest dissabte a les 12 del migdia s’ha convocat a Viladellops una xerrada sota el títol “El misteriós món de les abelles”. L’activitat serà conduïda per l’apicultor Carlos Nueno i s’inscriu dins de les activitats de difusió cultural que de manera periòdica organitza finca Viladellops, tal i com indica el seu propietari, Marcelo Desvalls. (àudio)

Per Desvalls, a més de la funció que tenen en la pol·linització de les flors, les nostres societats poden aprendre moltes coses de l’organització de les abelles. Desvalls també ens destaca que es comptarà amb tot un especialista dedicat a l’apicultura a través del sistema de la transhumància.(àudio)

La xerrada té un preu de 5 euros i en acabar s’oferirà vi i cava de Viladellops. Els diners recaptats es destinaran al moviment de defensa dels aliments “Slow food”, tal i com recorda Marcelo Desvalls. (àudio)

La xerrada tindrà lloc a la capella de Sant Joan de Viladellops. Les places estan limitades a 30 persones i s’establiran per rigurós ordre d’inscripció. La reserva prèvia es pot fer al telèfon 93 818 83 71 o bé al correu electrònic info@viladellops.com

Després d’aquesta xerrada dedicada al món de les abelles, la propera activitat que s’organitza a Viladellops és un concert dins del Festival VinyaSons, el proper divendres 20 de juny.

Escolta l'entrevista a Marcelo Desvalls, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions