Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vilanova, Vilafranca i Sant Pere Molanta disputaran el 15 d’agost la 25a Copa Olèrdola de futbol

La Copa la patrocina l'Ajuntament d'Olèrdola i l'organitza de forma rotativa cada any un dels tres equips federats del municipi
Presentació de la Copa, dilluns 6 d'agost
Presentació de la Copa, dilluns 6 d'agost

dilluns 06 agost 2012

 

El FC Vilafranca, el CF Vilanova i el CFP Sant Pere Molanta jugaran, dimecres 15 d’agost a partir de les 6 de la tarda, la 25a edició de la Copa Olèrdola de futbol al camp del Sant Pere Molanta. La competició arriba a aquest rodó aniversari havent-se consolidat com una de les cites de referència de la pretemporada de futbol a les comarques penedesenques.

La Copa és organitzada cada any, de forma rotativa, per un dels tres clubs sèniors de futbol del municipi i és patrocinada per l’Ajuntament d’Olèrdola.En la roda de premsa de presentació, feta aquest dilluns a la tarda, l’alcalde, Josep Tort, reconeixia l’habilitat del Sant Pere Molanta per aconseguir un cartell molt atractiu, amb els dos clubs més importants del Gran Penedès: el Vilafranca i el Vilanova. Tort també va explicar que la voluntat de l’Ajuntament era la de mantenir l’aportació econòmica que es destina al club organitzador de la Copa, que aquest any és de 4.300 euros, 500 euros menys que l’any anterior.

El president del Sant Pere Molanta, Manel Duran, exposava que es “periodifica” l’import que reben per ajudar a les finances del club durant els tres anys que passen fins que no tornen a organitzar la Copa. Duran convidava a tots els aficionats a gaudir dels millors equips del Gran Penedès i esmentava la col·laboració desinteressada del Vilanova, atès que aquest serà el tercer any consecutiu que juga durant la pretemporada a Sant Pere Molanta. Pel Sant Pere Molanta la Copa serà un molt bon test de preparació de cara a l’inici de la temporada a 2a Catalana, després del brillant ascens assolit.

El president del Vilanova, Teo Traveria, declarava que aquest era “el torneig que més li agrada” dins la pretemporada i posava l’accent en la bona relació i entesa dels clubs. Després del descens a 1a Catalana, Traveria assenyalava que tenen el propòsit d’arribar a final de temporada amb opcions per a retornar de nou a 3a Divisió.

El president del Vilafranca, Pere Montserrat, recordava la seva doble condició d’olerdolenc i molantenc per subratllar que li feia molta il·lusió que l’equip participés de nou en la Copa Olèrdola. També confessava que se sentia “decebut” perquè el Vilanova ja no estigués a la mateixa categoria perquè la rivalitat havia fet que, la temporada passada, el partit de més recaptació al camp del Vilafranca fos precisament contra el Vilanova. El Vilafranca es prepara amb el propòsit de repetir o millorar la vuitena posició amb la que va acabar la temporada a la 3a Divisió.

La Copa Olèrdola començarà a les 6 de la tarda amb el partit Vilafranca-Vilanova. El Molanta després jugarà contra el perdedor, per acabar el triangular enfrontant-se al guanyador del primer partit.

Dins la Festa Major de Sant Pere Molanta, el diumenge 19 d’agost a les 6 de la tarda, es disputarà també el Memorial Jordi Petit, entre el Sant Cugat Esport, de 1a Catalana, i el Molanta.

 

Olèrdola, 6 d’agost de 2012

 

 

 

Document Actions