Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es prepara pel 2 de març una visita a Barcelona per conèixer espais relacionats amb els fets de 1714

La sortida l'organitza l'Ajuntament i les inscripcions, al preu de 9€, resten obertes fins el 21 de febrer

dijous 23 gener 2014

Amb l’ànim d’apropar el coneixement històric de manera amena, la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola organitza una sortida a Barcelona el proper diumenge 2 de març per conèixer espais relacionats amb els fets de 1.714.

Per només 9 €, s’inclou el transport en autocar, la visita guiada per indrets del centre de Barcelona relacionats amb els fets de 1714 i la possibilitat de visitar el Born Centre Cultural, aprofitant que cada primer diumenge de mes l’entrada és gratuïta. El punt de sortida serà Sant Miquel d’Olèrdola, davant de l’ajuntament, a les 9:45h.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que la sortida vinculada amb el tricentenari de 1.714 va ser una de les propostes que es van plantejar en l’inici de curs a l’hora de preveure sortides culturals promogudes per l’Ajuntament. El propòsit és el de fer una visita per escenaris relacionats amb el setge que va patir Barcelona el 1714, difonent què va passar i què és el que es commemora.(àudio)

La sortia és oberta a tothom i recomanable també per a fer-la en família, tal i com indica Miriam Mulinari.(àudio)

L’activitat se surt de la línea habitual que han mantingut les sortides culturals organitzades des de l’Ajuntament d’Olèrdola, relacionades gairebé sempre amb el teatre o amb rutes literàries de la mà del Club de Lectura.(àudio)

Les inscripcions estan obertes fins el proper 21 de febrer. La reserva de places s'haurà de formalitzar a  través del correu mulinaripm@gmail.com. El pagament caldrà fer-lo a l’ajuntament o als centres cívics, en el seu horari habitual.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions