Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita a les esglésies romàniques dins de les Jornades Europees del Patrimoni

La visita és gratuïta i s’ha programat el diumenge 30 de setembre, a partir de les 11 del matí

dimarts 18 setembre 2012

Olèrdola acollirà una de les 361 activitats programades a Catalunya, el darrer cap de setmana de setembre, dins de les Jornades Europees del Patrimoni. Sota l’enunciat “Descobreix les esglésies romàniques d’Olèrdola”, el Museu d’Arqueologia ha organitzat una visita combinada a l’església romànica de Sant Miquel i a l’exposició “De Sancti Michaelis a Sant Miquel”, al castell d’Olèrdola. En acabar hi haurà l’oportunitat de visitar l’església del Sant Sepulcre. Núria Molist, arqueòloga i directora de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, serà l’encarregada de conduir la visita. Ella mateixa destacava la oportunitat que suposa poder visitar el Sant Sepulcre diumenge 30 de setembre, atès que està en una finca privada i no es pot visitar habitualment(àudio)

Un dels centres d’interès de la visita al Sant Sepulcre és el de poder conèixer les seves excepcionals pintures romàniques, tal i com ens recorda Núria Molist.(àudio)

La visita començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins a dos quarts de dues. Després de visitar l’església romànica de Sant Miquel, es podrà veure l’exposició sobre l’evolució de l’església del castell i algunes de les peces trobades en els excavacions fetes durant la restauració del temple.(àudio)

La visita és gratuïta. Per més informació es pot trucar al telèfon 93 890 14 20 i 675 782 936. o accedir a la web http://www.mac.cat/Seus/Olerdola

Document Actions