Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada “Olèrdola, una ciutat medieval del segle XI”, aquest diumenge al matí

Durant la visita es recorda la figura de Mir Geribert, autoproclamat Príncep d’Olèrdola

dilluns 22 agost 2016

El diumenge 28 d’agost continuen les activitats programades per a conèixer el patrimoni que conté el Conjunt Monumental d’Olèrdola. De la mà de Via Penedès, la proposta que tanca el programa d'activitats el mes d'agost permet participar en una visita per les restes de la ciutat medieval del segle XI.

L’activitat s’ha programat des de les 11:00 a les 12:30 i inclou la visita a les tres àrees que estructuraven l’espai de la ciutat medieval: el castell al cim; més avall l’àrea sacra amb l’església i les necròpolis. Mentre es passeja  entre les restes arqueològiques i es gaudeix de les panoràmiques del Parc es  recordarà un capítol destacat d’Olèrdola a la història de Catalunya al segle XI, quan Mir Geribert, senyor d’Olèrdola i gran magnat de la frontera, s’autoproclamà Príncep d’Olèrdola.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Més informació a Via Penedès

Document Actions