Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada gratuïta aquest dissabte per barraques de pedra seca d’Olèrdola

La visita s’organitza conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Penedès

dimarts 27 febrer 2018

Per aquest dissabte 3 de març s’ha programat una nova visita guiada gratuïta per  barraques de pedra seca del municipi d’Olèrdola. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament i s' organitza conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics Alt Penedès.

La visita la guiarà  Joan Domènech i el punt de trobada serà al pàrking de la Muntanyeta, a les 9.30 h.del matí.Les inscripcions   s´han de fer al email oldl.turismeolerdola@olerdola.cat o al telèfon de l' Ajuntament, el 93 890 35 02.Les places són limitades.

Es tracta d´una ruta de senderisme dins el bosc que premetrà conèixer barraques de pedra seca, algunes del segle XIX, que el Centre Excursionista del Penedès ha netejat i reformat que es trobaven en estat ruinós.

Tal i com es recorda des de la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Olèrdola, la voluntat  de la visita és donar a conèixer un patrimoni  recuperat perquè “ens explicaran el  treball de neteja i reforma de les barraques.És un viatge al passat ja que representa una manera de viure dels nostres avis ,al bosc,on les barraques era el seu refugi de tempestes,pluja i neu”.

Document Actions