Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada gratuïta aquest diumenge al Pla dels Albats

L’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i permetrà conèixer els resultats de les darreres excavacions

dimecres 26 setembre 2018

Des del 2014 i fins l’any passat, les campanyes anuals d’excavacions arqueològiques fetes al Pla dels Albats han permès accedir a nous coneixements que posen de relleu la importància d’aquest indret d’Olèrdola en l’inici de l’edat mitjana a Catalunya. Qui ho desitgi ho podrà comprovar aquest diumenge al matí en una visita guiada gratuïta, dins de les rutes pel patrimoni del municipi que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola.

La visita la conduirà l’arqueòleg Xavi Esteve, codirector de les excavacions, i permetrà conèixer la premsa de vi medieval trobada en la zona de celler, les sitges medievals, les tombes antropomorfes, l’estructura recuperada de l’església romànica de Santa Maria, així com el mil·liari romà reutilitzat com a peu d'altar.

Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic oldl.turisme@olerdola.cat o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02. Les places són limitades i el punt de trobada serà a l’aparcament de davant de la muralla del conjunt monumental, a dos quarts d'11 del matí.

Document Actions